Kosmoliv – løbetøj og velvære

logo3

Heidi Domino som har været med til at grundlægge Aarup løbeklub har åbnet en butik – Kosmoliv – på adressen Katrinegade 8 i Kolding. Heidi satser på at tilbyde kunderne alt indenfor sportstøj, velvære og sund livsstil.

Kosmoliv står for KOSt, MOtion og sund LIVstil. Butikken byder på kvalitets varer, som ikke findes i alle andre butikker; blandt andet løbetøj af mærket Thoni Mara som har unikke egenskaber. Det er utroligt lækkert og behageligt løbetøj som hjælper kroppen med at tilpasse sig både kulde og varme. Udover det er det lugthæmmende.

I butikken er der også en “slanke”-maskine, som er specielt udviklet mhp. at øge forbrændingen, tabe kalorier og centimeter samt man kan bruge den til opbygning af ødelagte/overbelastede muskler og til wellness og afstressning.

Heidi har også meget andet at byde på. Hun har en stor erfaring indenfor træning, sundhed og ikke mindst kostvejledning og er uddannet slankekonsulent og løbecoach. Hun kan sammensætte et effektivt kostplan hvis man ønsker at tabe sig kombineret med løbetræningen.

Se mere på hendes hjemmeside: http://kosmoliv.dk/

1551583_467585586680728_479775287_n