DHL Stafetten Odense 2021

DHL Stafetten Odense

Onsdag den den 8. september 2021 deltager Aarup Løbeklub i DHL Stafetten i Odense, med start og mål i det smukke område på Engen ved Skovsøen (Fruens Bøge) – meld til og vær med!
DHL Stafetten er en stor “sommerfest”, der hvert år samler over 210.000 deltagere i København, Aarhus, Aabenraa, Aalborg og Odense.

Ny unik løberute Løberne kan i 2021 glæde sig til en særdeles spændende løberute – nemlig blandt dyrene i Odense ZOO. Start og mål er stadig på Engen, men ca. 1,5 km af ruten vil gå gennem den smukke og spændende Odense ZOO. Fantastisk!Ikke-løbere kan også være med på en gåtur DHL stafetten Odense er ikke kun, som navnet måske antyder, en stafet, hvor det går ud på at være hurtigst og aflevere stafetten. Der er også mulighed for at tilmelde sig en gå-rute på 5 km, som kommer til at gå igennem den smukke natur på Engen ved Skovsøen og som noget nyt i 2021, så går ruten gennem Den Fynske Landsby. Glæd Jer til et hyggeligt fyraftensarrangement!

De første løbere sendes afsted kl. 17.00 og Gå-ruten starter kl. 17.30.Der vil blive uddelt en madkasse til holdet efter endt løb. Madkassen indeholder lækkert brød, pålæg og andet godt.


DHL Stafetten afvikles efter myndighedernesanbefalinger i forhold til Covid-19.

Du tilmelder dig til mig på hybel_7@hotmail.com inden torsdag den 12 august! Vi blander holdene á 5 personer. Husk at anfør om du løber eller går.